EMMI-PET

Julkaisupäivä keskiviikko, syyskuu 14th, 2022

Tehokas apu hammaskiven ja suun puhdistukseen
emmi-pet Ultraäänihammasharja tuottaa ultraääniä patentoidun ultraäänimikrosirun avulla, joka on upotettu harjaspään sisälle. Ultraääni-impulssit pystyvät tunkeutumaan hampaiden väleihin ja ikeniin jopa 12 mm syvyyteen ja tuhoavat bakteereja sekä mikrobeja paikoista, joihin harjoilla ei pääse. Tämä tekniikka vähentää bakteerien lisääntymistä ja lievittää suun ongelmia, hoitaa ja suojaa ikeniä, pehmentää tehokkaasti hammaskiveä sekä vähentää tulehduksia ja paradontiittia.

Hoito EI MISS√Ą√ĄN NIMESS√Ą korvaa l√§√§k√§rik√§yntej√§ eik√§ sit√§ my√∂sk√§√§n voi verrata l√§√§k√§rin kokonaisvaltaiseen ty√∂kalupakkiin. emmi-pet Toimenpiteess√§ lemmikki√§ EI nukuteta. Toimenpide kest√§√§ noin tunnin per hoitokerta. Hoidon tarkoitus on ennaltaehk√§ist√§ lemmikin suun ongelmat ja pahat hajut. Hoito toimii parhaiten, kun se on s√§√§nn√∂llinen

Nyt tätä paljon, myös lääkäreiden, kehumaa hoitoa saa myös Koiratrimmaamo Fashion Dogista. Trimmaamolla on koulutukset käynyt ja virallisesti hyväksytty emmi-pet hoitaja (Olga Raukola). Hoitoja voi varata 21.9.2022 alkaen.

– Hinta 70‚ā¨/kerta, trimmauksen yhteydess√§ hinta on 60‚ā¨
– Varatkaa noin tunti itse puhdistukseen

Tutustumistarjous kaikille asiakkaille kuukauden verran 50‚ā¨.
Tarjous loppuu 30.10.2022

Vain säännöllinen hoito auttaa lemmikin suun ongelmiin.

TERVETULOA!