Koiratrimmaamo Fashion Dog – Helsinki lauttasaari -> HAU kaikille!

TULE MEIDÄN FACEBOOKIIN!

Koirien trimmausta ammattitaidolla

Olen koiratrimmaaja ja koirastylisti. Olen erittäin eläinrakas, koiratrimmaaja ja koirankouluttaja! Minun kokemukseni eläinten parissa ovat peräisin monen vuoden takaa ja viimeistään omat koirani, villakoira Dali ja italian vinttikoira Pupu, ovat opettaneet mitä hännänheiluttaja oikeasti tarvitsee ja arvostaa.

Koiratrimmaamon erikoisosaamista ovat Villakoirien, Bedlingtonterriereiden, Yorkterriereiden ja Bichon Friséeiden trimmaaminen, mutta kaikki leikattavat rodut, koosta riippumatta, kuuluvat repertuaariimme! EMME NYPI, mutta koneella ja saksilla saamme vastaavan tuloksen ilman että koirasta tuntuu pahalta!

Kaikki koirat ovat individualisteja, aivan kuten me ihmisetkin, ja hekin vertailevat ja katsovat toisiaan – myös koirat haluavat näyttää edustavilta,  Jos olette epävarmoja minkälainen leikkaus tai palvelu tuottaisi eniten iloa koirallenne ja teille, niin kysykää vapaasti mitä suosittelemme. Seuraamme aktiivisesti alan kehitystä ja muotisuuntauksia ja kehitämme tyylejä jatkuvasti!

Sen takia voin sanoa että kaikille koirille varmasti löytyy sopiva tyyli, joka vastaa oman koiran ominaispiirteitä ja luonnetta parhaiten!

kissat tervetulleita - koiratrimmaamo Fashion Dog

Myös kissat ovat tervetulleita

Muista että SINÄ olet  koiran paras ystävä!

EMMI-PET – Ultraäänihammasharja  – Tehokas apu hammaskiven ja suun puhdistukseen.

Koiratrimmaamo Fashion Dog – Helsinki lauttasaari – Tervetuloa!

************************************************************************Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.